Putovanje minibusom u svijet prirode Bosni

Register to read more...

Transfer , prijevoz putnika po cijeloj Hrvatskoj i Europi.

Register to read more...

Krstarenje po otocima Hrvatske. Biciklistička ruta.

Trogir (ukrcaj na brod) -otok Čiovo-Šolta - Brač - Hvar - Omiš -Split-Trogir (iskrcavanje).

Subota :

Naši predstavnici će vas dočekati na brodu  i  ćete upoznati s posadom i ostalim putnicima. Noćenje u Trogiru.

Nedjelja :

Nakon doručka obilazimo biciklima Trogir i otok Čiovo sa prekrasnim pogledom na Split,Trogir i otoci .Popodne krećemo prema Šolte,koja poznata po maslinarstvu .Noćenje na Šolte u Maslenice.

Ponedjeljak:

Idemo od Maslenici do Stomorska (18,6 km)  preko starinskih sela . U Stomorsku-ukrcaj na brod i idemo u Milnu na otoku  Brač (3j  po veličine otok na Jadranu). Noćenje u Milne.

 Utorak:

 Danas prijeđemo biciklima otok Brač od Milne do Bola (55,5 km).Na Bolu se nalazi poznata plaža Zlatni Rog. Po želji možete se popeti na Vidovu Goru- 778 m visoka – najviše  brdo  Jadrana. Noćenje  na Bolu.

Srijeda:

Krećemo prema Starom Gradu, najstarije naselje na otoku Hvaru. Stari Grad  je nekoć bio glavni grad otoka. Idemo biciklima iz Stari Grada preko Jelsi  do Hvara(42,2 km).Tamo nas čeka brod,večera i noćenje.

Četvrtak:

Odlazimo prema našem sljedećem odredištu - od otoka Hvara i Brača do kopna. Zaustavit ćemo se u luci u Omišu , gradiću na  rijeke Cetine . Na biciklu idemo kroz kanjon rijeke Cetine. Rafting na zahtjev . Naravno , prije početka  raftinga , dobivamo odgovarajuću opremu , a brodovi će se upravljati iskusni skiperi . Rafting će trajati cca 3 sata . Noćenje u Omišu .

 Petak:

Jedremo doSplita.SplitjenajvećigradDalmacije . 1700 godina star grad je sagrađen oko palače rimskog cara Dioklecijana . Nakon obilaska grada , idemo   biciklima do Marjana . Vraćamo se na brod  i  plivat ćemo u Trogir .Navečer ćemo uživati u atmosferi starog grada Trogira , sa  uskim uličicama i dvorištima , trgovinama i restoranima . Noćenje u Trogiru .

Subota:

 

Nakon doručka, oko 9 sati, iskrcavanje.

Cijena ukl:

- Smještaj na brodu -7 noćenja

- Putovanje na određenurutu

- Polupansion ( doručak i večera )

 

- Prijevoz bicikala 

 

U cijenu nije  ukl. tur.pristojba i lučke pristojbe , iznajmljivanje bicikla i pratnju vodiča , transfere .

 

Register to read more...

Izlet Split

Kombinacija  pješačkog izleta  kroz povijesni centar grada Splita ,rivu , shopping,  gastronomski tur. 

Split je najvećgrad Dalmacije ,1700 godina star, sagrađen je oko palače rimskog cara Dioklecijana .

Register to read more...

Izlet Trogir.

Izlet po starinskom gradu Trogiru, koji osnovan je u III stoljeću prije Krista. Spomenici arhitekture iz srednjeg vijeka  ostali su gotovo  netaknuti i predstavljaju cjelinu grada. Predstavljeni svi stilovi arhitekture.Trogir je pod zaštitom UNESCO kao spomenik arhitekture.

Trogir je labirint uskih ulica, gdje je čak i skromni dom će vas oduševiti s gotičkim prozorima i renesans portalami.Foto i video snimanje  će ostaviti pune dojmove o srednjovjekovnoj Hrvatskoj.

 

Register to read more...

free joomla templatesjoomla templates
2019  Mixtio.hr   powered by globbers and hp10